Влада

Після шестирічної перерви Торбас повернувся на посаду керівника департаменту охорони здоров’я Житомирської ОВА

4 April 2023, 17:24

Департамент охорони здоров’я Житомирської обласної військової адміністрації з 4 квітня очолив Торбас Олександр Михайлович.

Про це повідомила пресслужба ОВА.

«Розпорядження про призначення підписав 03 квітня начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко відповідно до порядку у період дії воєнного стану», - йдеться у повідомленні.

Довідка ОВА: Торбас Олександр Михайлович народився у Вінницькій області, Могилів-Подільський район, с. Яриші.

У Житомирській області трудову діяльність розпочав на посаді лікар-акушер-гінеколог поліклінічного відділення центральної районної лікарні, лікар-акушер-гінеколог центральної районної лікарні, м. Житомир.

З 2011 по 2017 займав посаду начальника (директора) управління (департаменту) охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації.

З 2017 по 2023 рік займав посаду директора комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний центр вертебрології і реабілітації» Житомирської обласної ради.

Зауважимо, депутати Житомирської обласної на сесії 16 березня ухвалили звернення до Кабміну та РНБО щодо подальшого функціонування комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний центр вертебрології і реабілітації» Житомирської обласної ради (колишня турбаза «Лісовий берег»): подальше функціонування закладу під загрозою через рішення судів.

Нагадаємо, у лютому 2017 року Олександр Торбас звільнився з посади начальника управління охорони здоров’я Житомирської ОДА і пішов працювати керівником обласного центру вертебрології і реабілітації, який знаходиться у гідропарку на околиці Житомира. В грудні 2021 року депутати обласної ради проголосували за продовження контракту з Торбасом. На місцевих виборах 2020 року він балотувався в депутати Житомирської обласної ради від партії «Наш край».

Як повідомляв Житомир.info, з 2021 року департаментом охорони здоров’я Житомирської ОДА керувала Світлана Мошківська, яка указом президента від 18 червня 2022 року отримала почесне звання «Заслужений лікар України».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Торбас призначення департамент охорони здоров'я ДОЗ  
Матеріали по темі