Місто

Після Останнього дзвоника при житомирських ліцеях запрацюють денні табори

26 April 2023, 15:55

Після завершення навчального року 2022/2023 у ліцеях Житомирської міської громади розпочнуть роботу денні дитячі табори.

Про це 26 квітня повідомив департамент освіти Житомирської міської ради, оприлюднивши відеороз’яснення першої заступниці директора департаменту Світлани Ковтуненко.

«Плануємо після 9 червня зробити оздоровчу кампанію. Зараз кожен заклад буде спілкуватися з батьками, я думаю, що це якраз буде кінець квітня. І батьки повинні вирішити, чи потрібно це їм (з 1 по 6 клас включно, а можливо, ми зробимо мовні табори і для старших класів, якщо будуть охочі). Намагатимемось провести оздоровчу компанію на високому рівні. Для цього треба бажання дітей, бажання родин, тобто батьків, і наші плани, які будуть здійснювався вже з 10 червня до 1 липня», – анонсувала Світлана Ковтуненко.

Нагадаємо, навчальний рік 2022/2023 у Житомирській міській громаді планують завершити 9 червня.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 червня 2022 року при житомирських школах працювали мовні табори. Про особливості їхньої роботи – у роз’ясненні заступниці директора департаменту освіти Житомирської міської ради Світлани Ковтуненко.

Мовні табори при житомирських школах у 2022 році планували відкрити і з 1 серпня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: табір ліцей пришкільний табір мовний табір оздоровлення дитина канікули літо Ковтуненко  
Матеріали по темі