Суспільство

Поліція знайшла житомирянина та ще двох жителів області, які вважалися зниклими

25 May 2023, 10:17

Місцезнаходження житомирянина Землюка Юрія Фадейовича, 1955 року народження, зв'язок з яким тимчасово обірвався з 22 травня 2023 року, встановлене.

Оновлену інформацію 24 травня надали на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Чоловіка розшукали у місті, з ним все гаразд. Його передали під опіку рідних. Дякуємо всім, хто поширював інформацію», – інформують правоохоронці.

У пресслужбі ГУ Нацполіції в коментарі Житомир.info 24 травня також розповіли, що вже вдалося встановити місцезнаходження ще двох осіб, які були у розшуку: Івоні Сергія Володимировича (житель м. Бердичів, зниклим вважався з 2 травня 2023 року) та Ігнатюк Тетяни Олександрівни (жителька м. Звягель, зникла наприкінці квітня 2023 року). З обома все гаразд.

А 83-річний житель села Шатрище Коростенського району Сингаївський Олександр Андрійович, який 16 травня 2023 року пішов до лісу та додому не повернувся, досі у розшуку.

Як повідомляв Житомир.info, 19 травня 2023 року у поліції повідомили про розшук жительки Малина Дубіної Карини Артаківни, 2006 року народження, яка напередодні вийшла зі школи та пішла у невідомому напрямку. Дівчину знайшли того ж дня, 19 травня, вона встигла дістатися Сумщини. Її передали матері.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція  
Матеріали по темі