Фоторепортаж

Виступи кінологів та уроки з мінної безпеки: у Житомирі правоохоронці навчали й розважали дітей. Фоторепортаж

31 May 2023, 14:07

У Житомирському державному закладі професійної освіти «Житомирська академії поліції» 31 травня, напередодні Дня захисту дітей, влаштували розважально-просвітницький захід для 120 дітей з різних навчальних закладів міста.

Школярі та студенти ознайомилися з особливостями роботи правоохоронців та змогли спробувати себе у цій ролі: приміряли обладнання та дізнатися про стрілецьку зброю, фізичні тренування та затримання порушників.

Правоохоронці навчали дітей алгоритму дії в надзвичайних ситуаціях, мінній безпеці та домедичній допомозі.

«Головна мета цього заходу – подарувати дітям позитивні емоції та зробити їх більш щасливими в наших непростих умовах сьогодення. Також наш захід має профорієнтаційну мету. Сьогодні ми не лише розважали дітей та розказували їм про роботу поліцейських, а й підготували для них навчальні локації з медичної допомоги, екстремальних ситуацій, правил безпеки на дорозі та мінної і вибухової безпеки», – розповів начальник «Житомирської академії поліції» Максим Коптенко.

Нагадаємо, 1 березня 2023 року з нагоди Всесвітнього дня безпеки дітей житомирського ліцею навчали, як надавати домедичну допомогу, гасити пожежі та поводитися з мінами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День захисту дітей дитина розвага кінолог собака Житомирська академії поліції  
Матеріали по темі