Події

Вночі на одному з блокпостів у Житомирі зловили нетверезого водія, який скоїв ДТП та втікав від патрульних

19 June 2023, 12:22

Пізно ввечері 18 червня у Житомирі патрульні ловили нетверезого водія, який скоїв ДТП та зник з місця пригоди.

Про це 19 червня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора (18 червня), близько 23-ї години, на вулиці Степана Бандери сталась автопригода без потерпілих за участю Volkswagen та Skoda. Один з учасників ДТП зник з місця події та попрямував у невідомому напрямку», – йдеться у повідомленні.

Інспектори виявили зазначений легковик та подали сигнал про зупинку, проте водій проігнорував його та, збільшивши швидкість, почав втікати.

Невдовзі на одному з блокпостів міста патрульні зупинили правопорушника. На транспортному засобі правоохоронці виявили пошкодження, які свідчать про причетність до ДТП.

Під час спілкування з керманичем Volkswagen патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, від проходження огляду у встановленому законом порядку останній відмовився.

На громадянина інспектори склали низку адміністративних матеріалів: за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), за ч. 2 ст. 126 (Керування автомобілем особою, яка не має права керування), за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП та протокол затримання. Матеріали направили до суду.

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня 2023 завдяки пильності громадян у мікрорайоні Мальованка в Житомирі патрульні виявили водія з ознаками сп'яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія водій нетверезий водій п’яний водій сп’яніння погоня  
Матеріали по темі