Події

У селищі Житомирської області жінка під час конфлікту вбила гостя та намагалася втопити тіло у водоймі

22 June 2023, 13:21

У смт Романів Житомирської області 29-річна жінка вбила чоловіка, який зайшов до неї в гості. Щоб позбутися тіла, залучила 18-річного юнака. Хлопець заніс загиблого до водойми, а жінка скинула тіло у воду.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Так, 21 червня до поліції надійшло повідомлення про те, що у селищі Романові у водоймі тоне людина. Однак правоохоронці виявили на тілі потопельника ознаки насильницької смерті. Тож, не гаючи часу, розпочали оперативно-розшукові дії.

На місце події працювали слідчо-оперативна група ГУНП в Житомирській області та поліцейські відділу поліції № 5 Житомирського райуправління.

Поліцейським стало відомо, що очевидці бачили, як двоє людей тягли тіло до місцевої водойми. Згодом вдалося встановити усі обставини трагічної події.

«Попередньо, близько 13.20 загиблий, місцевий житель 1968 року народження, навідався в гості до знайомих, де разом розпивали спиртні напої. Через деякий час між ним та 29-річною жінкою виник конфлікт. Вона кілька разів вдарила чоловіка в обличчя, після чого той впав та втратив свідомість. Та це не зупинило її: вона ще декілька разів вдарила його ногами», – розповідають у поліції.

Щоб позбутися тіла, жінка залучила 18-річного юнака, який також перебував у цій компанії. Вона наказала йому допомогти віднести побитого до місцевої водойми. Там жінка скинула тіло у воду.

Наразі встановлюються всі обставини та інші учасники події.

У скоєному жінка зізналася. Згідно з ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального Кодексу України їй загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 22 травня 2023 року прокуратура інформувала, що у Коростенському районі 42-річний чоловік, бувши напідпитку, до смерті побив співмешканку. Причетному повідомили про підозру. Відомо, що обоє переїхали на Житомирщину як внутрішньо переміщені особи з Донецької області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Романів тіло утоплення  
Матеріали по темі