Події

У Житомирській області автівка врізалася в дерево й спалахнула: водія встигли врятувати, машина згоріла вщент

2 July 2023, 14:28

У селі Покалів Житомирської області зранку 2 липня автомобіль злетів з траси й загорівся, травмованого водія встигли врятувати.

Про це 2 липня повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«Сьогодні об 11:06 по лінії "101" надійшло повідомлення про те, що у с.Покалів Овруцької громади автівка злетіла з траси і врізалася в дерево. Водія встигли дістати з автівки очевидці, а по тому спалахнув відсік двигуна і пожежа поширилася далі. Об 11:25 відділенням рятувальників з м.Овруч пожежу локалізовано, об 11:45- ліквідовано. Травмованого водія медики швидкої допомоги доправили до Овруцької міської лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 4 квітня, близько 12 години в селі Великі Низгірці під час руху загорівся автомобіль Volkswagen Passat. На щастя, травмованих та загиблих не було, проте автомобіль врятувати не вдалося.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 6 лютого 2023 року на трасі Виступовичі – Могилів-Подільський, у Хорошівській громаді Житомирської області, автомобіль в’їхав у бетонну перешкоду та загорівся. Поліція встановлювала особу водія, загиблого у ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник автомобіль машина ДТП 
Матеріали по темі