Місто

У Житомирі водіїв просять не заїжджати на вулицю Лятошинського – інакше штрафуватимуть

3 July 2023, 20:33

На вулиці Лятошинського у Житомирі працює бригада водоканалу. Рух транспорту перекритий. Водіїв, які ігнорують встановлені дорожні знаки, штрафуватимуть.

Про це ввечері 3 липня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Шановні водії! Звертаємо вашу увагу! Вулиця Лятошинського перекрита! На місці встановлено відповідні знаки! Тривають роботи водоканалу. Авто заважають проведенню робіт. Порушників штрафуватиме муніципальна інспекція! (виділено редакцією)», – попереджають у міськраді.

Про відновлення руху транспорту вулицею Лятошинського обіцяють повідомити додатково.

Нагадаємо, 8 травня 2023 року в Житомирі водоканал почав заміну водопровідних та каналізаційних комунікацій на вулиці Лятошинського.

У першій декаді червня бригада водоканалу працювала на вулиці Михайлівській: роботи велися в рамках реалізації важливого проєкту – повної заміни водопровідних та каналізаційних комунікацій по вул. Лятошинського.

Як повідомляв Житомир.info, на черговій сесії Житомирської міської ради 23 лютого 2023 року з міського бюджету управлінню комунального господарства було виділено 3,2 млн грн на реконструкцію каналізаційних мереж по вул. Бориса Лятошинського та 1,8 млн грн на придбання матеріалів для реконструкції водопровідних мереж по цій вулиці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вул. Лятошинського водоканал автомобіль водій муніципальна інспекція  
Матеріали по темі