Події

У Житомирі на Львівській у квартирі багатоповерхівки згоріли газова колонка та лічильник: обійшлося без постраждалих

10 July 2023, 15:11

Упродовж минулої доби по лінії «101» надійшло п'ять повідомлень про виникнення пожеж, чотири з яких у приватному житловому секторі в області та одна в Житомирі в квартирі багатоповерхівки.

Про це 10 липня повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«Так, вчора о 06:00 рятувальники залучались на гасіння дерев'яної хати-пустки в с. Криве Попільнянської територіальної громади Житомирського району. На момент прибуття бійців ДСНС, вогнем була охоплена покрівля будинку на площі 70 кв. м. За годину вдалося зупинити поширення вогню, та о 09:00 повністю ліквідувати пожежу. Вогнем знищено дах, підлогу в середині кімнати та перекриття стелі на площі 9 кв. м. Подальшого поширення полум’я вогнеборці не допустили. Припускають, що пожежа виникла через необережність під час куріння. Як з’ясувалося, в будинку полюбляв відпочивати та палити цигарки місцевий мешканець, через що і могло статися займання», - йдеться в повідомленні.

За інформацією рятувальників, ще одну пожежу в приватному секторі ліквідували вчора бійці ДСНС в с. Пояски Коростенського району. Там горіла покрівля господарської будівлі та існувала загроза поширення загоряння на житловий будинок. Рятувальники не допустили збільшення площі пожежі. Вогнем знищено покрівлю сараю. До того ж, в с. Липники Коростенського району бійці ДСНС ліквідовували пожежу в дерев’яному житловому будинку. Враховуючи пізній виклик, легкозаймистість будинку та значну відстань від пожежної частини та місця події (14 км), будинок врятувати не вдалося. А в м. Житомир вогнеборці ліквідували загоряння в квартирі на 4-му поверсі багатоповерхівки. Там згоріли газова колонка та лічильник.

Внаслідок усіх пожеж, що зареєстровані упродовж доби, загиблих та травмованих не виявлено. Причини загорянь встановлюються.

У пресслужбі ГУ ДСНС у Житомирській області в коментарі Житомир.info уточнили, що в Житомирі загоряння в квартирі багатоповерхівки на вулиці Львівській сталося 9 липня, о 19:50 рятувальники отримали виклик, о 20:03 вогонь ліквідували.

Нагадаємо, уранці 28 червня в одній з житомирських багатоповерхівок на 1- поверсі трапилася пожежа – загоряння виникло на балконі квартири, яка знаходиться на майдані Визволення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа загоряння ДСНС 
Матеріали по темі