Місто

Як ремонтують в Житомирі проспект Незалежності, вулицю Східну та тротуари на Шевченка

11 July 2023, 15:47

В Житомирі у 2023 році триває «ремонтний бум» доріг та тротуарів.

Зокрема, 11 липня ведуться роботи на проїзній частині проспекту Незалежності та вулиці Східної і на тротуарах по вулиці Шевченка.

Нагадаємо, поточний ремонт покриття на проспекті Незалежності робить КП «Управління автомобільних шляхів», в червні вирішували, чи використовувати під час ремонту пневмоструменевий метод, як на проспекті Миру.

Управління автомобільних шляхів 26 квітня оголосило тендер на поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини та тротуару по вул. Східна (ділянка від вул. Корольова до вул. Б.Тена): переможцем стало ПП «Автомагістраль» з пропозицією 6 млн 566 тис. 329,22 грн.

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради 11 квітня провело тендер на капітальний ремонт тротуарів по вул. Шевченка (вул. Шевченка буд. 102 – вул. Східна, праворуч; вул. Шевченка буд. 103 – вул. Східна, ліворуч): дешевшу пропозицію відхилили і 3 травня 2023 року уклали договір з рівненським ТОВ «Домпромбоуд» вартістю 5 млн 315 тис. 400 грн.

Як повідомляв Житомир.info, 7 липня 2023 року у Житомирі на вулиці Князів Острозьких помітили підлітків, які ремонтують тротуари: підрядник, який виграв тендер на цей ремонт за 1,5 млн грн, пояснив, що це студенти практику проходять.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт дорога тротуар УАШ УКБ вул.Східна вул.Шевченка проспект Незалежності 
Матеріали по темі