Місто

В Житомирі на поточний ремонт частини вулиці Східної спрямовують 8,4 млн грн, на тротуари біля стадіону – 2 мільйони

1 May 2023, 12:36

Комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради оголосило тендер на поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини та тротуару по вул. Східна (ділянка від вул. Корольова до вул. Б.Тена).

Оголошення про закупівлю оприлюднене в системі «Прозорро» 26 квітня.

Очікувана вартість робіт, які мають бути виконані до 31 серпня 2023 року, становить 8 млн 418 тис. 423,60 грн. Торги заплановані на 4 травня.

28 квітня управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на капітальний ремонт тротуарів по вул. Синельниківська, яка знаходиться біля центрального стадіону «Полісся».

Очікувана вартість закупівлі – 2 млн 123 тис. 185,20 грн, роботи мають бути виконані до 31 серпня 2023 року, торги призначені на 8 травня.

Нагадаємо, станом на 7 квітня УАШ оголосило тендери на поточний ремонт тротуарів ще на трьох ділянках: вул. Гоголівська (від вул. Князів Острозьких до вул. Хлібна), вул. Радивилівська (від вул. Чуднівська до вул. Троянівська), вул. Шевченка (від вул. Пушкінська до вул. Велика Бердичівська). Згодом були оголошені закупівлі на поточний ремонт тротуарів ще двох вулиць: права сторона тротуару по вул. Князів Острозьких (ділянка від вул. Грушевського до вул. Київська), вул. Покровська (ділянка від вул. Сціборського до Проспекту Незалежності).

11 квітня управління капітального будівництва провело тендер на капітальний ремонт тротуарів по вул. Шевченка (вул. Шевченка буд. 102 – вул. Східна, праворуч; вул. Шевченка буд. 103 – вул. Східна, ліворуч).

Крім того, комунальним підприємством «Управління автомобільних шляхів» вже проведені тендери на та поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини та тротуару вул.Кібальчича (переможець ПП «Автомагістраль» з пропозицією 3,1 млн грн) та вул.Ціолковського (переможець ТОВ «Асфальт Плюс» з пропозицією 5,9 млн грн).

Як повідомляв Житомир.info, 7 квітня розпочали поточний ремонт тротуарів по вулиці Великій Бердичівській (від вул. Жуйка до вул. Шевченка): роботи за 4 млн 296 тис. 729,91 грн виконує житомирське ТОВ «Асфальт Плюс». Оновлення тротуарів планують завершити до кінця травня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт УКБ тендер УАШ вул.Східна вул.Синельниківська тротуар дорога  
Матеріали по темі