Місто

У Житомирі оголосили тендер на ремонт вулиці Жуйка за майже 25 млн грн та тротуарів біля ринку «Хмільники» за 3,2 млн грн

12 July 2023, 17:16

Комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради готове заплатити за ремонт вулиці Жуйка майже 25 млн грн.

Тендер на поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини та тротуару по вул. Жуйка (ділянка від вул. Велика Бердичівська до межі міста) оголосили 7 липня. Очікувана вартість закупівлі – 24 млн 820 тис. 452 грн.

Торги заплановані на 17 липня, а ремонтні роботи мають бути завершені до 30 вересня 2023 року.

Крім того, УАШ 10 липня оприлюднило оголошення про закупівлю послуг з поточного ремонту тротуарів на проспекті Миру.

За поточний ремонт асфальтобетонного покриття лівої сторони тротуару по проспекту Миру (1. ділянка від Майдану Визволення до ринку «Хмільники»; 2. ділянка від ринку «Хмільники» до Богунського мосту) готові заплатити 3 млн 239 тис. 610 грн.

Торги заплановані на 19 липня, роботи мають бути завершені до 15 вересня 2023 року.

Як у Житомирі цього року зробили поточний ремонт тротуарів за 4,3 млн грн на вулиці Великій Бердичівській – дивіться у фоторепортажі

Нагадаємо, 11 липня в Житомирі продовжувався поточний ремонт проїзної частини проспекту Незалежності та вулиці Східної і капітальний ремонт тротуарів по вулиці Шевченка.

Як повідомляв Житомир.info, комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради 23 червня 2023 року оголосило тендери на поточний ремонт двох вулиць – Шевченка (проїзна частина) та Героїв пожежних (проїзна частина і тротуари) – сумарною вартістю майже 20 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ дорога тротуар тендер ремонт закупівля Жуйка проспект Миру  
Матеріали по темі