Місто

Патрульні склали протокол на водія, який проїхав по мосту в житомирському парку: каже – не місцевий і заблукав

14 July 2023, 17:05

Кілька днів тому в соцмережах поширили відео з автомобілем, який їде по підвісному пішохідному мосту в житомирському парку.

Порушником зацікавилася патрульна поліція і зрештою 14 липня оприлюднили коментар до події.

«Нещодавно соціальними мережами поширювалось відео, на якому водій автомобіля Skoda проїхав через пішохідний, підвісний міст у парку Гагаріна. Зв'язавшись з автором відео, ми отримали відеодоказ правопорушення та точний час і дату його вчинення (10 липня). Пізніше ми отримали відео з інформаційного центру міста. Сьогодні патрульним вдалося зв'язатися з власником автомобіля, який виявився водієм. Інспектори повідомили громадянина про час і місце розгляду адміністративної справи щодо вказаного порушення ПДР. Охоронці порядку прибули на місце зустрічі, ознайомили громадянина з відеодоказами та провели розгляд справи», - йдеться у повідомленні.

Патрульні винесли на керманича постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП. Водій визнав свою вину та погодився з правопорушенням, проте на завершення розмови додав, що він не місцевий та заблукав, а навігація привела його цим маршрутом.

Нагадаємо, 29 вересня 2020 року поліція розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганських дій у житомирському парку, де 22 вересня на підвісний пішохідний міст заїхав скутерист і вдарив чоловіка, який зробив йому зауваження.

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня 2019 року КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради зафіксував, як автомобіль заднім ходом в’їжджає на підвісний пішохідний міст, за ним їде мотоцикл. 1 листопада стало відомо, що особу водія автомобіля встановили і його оштрафують на 255 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст патрульні парк протокол  
Матеріали по темі