Події

В Житомирі на Мальованці горіла літня кухня, рятувальники встигли винести газовий балон

19 July 2023, 15:58

18 липня о 17:38 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в дерев'яній господарчій будівлі у Житомирі.

Про це 19 липня повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області

«На момент прибуття бійців ДСНС полум'я охопило господарську будівлю, що використовувалася як літня кухня. Зі слів очевидців, всередині міг бути газовий балон. Аби запобігти вибуху, бійці ДСНС зайшли в задимлене приміщення в апаратах на стисненому повітрі та винесли балон. Крім того, вогонь вже частково поширився на сусідню цегляну будівлю та фронтон житлового будинку. На допомогу було викликано ще одне відділення рятувальників», - йдеться у повідомленні.

Спільними зусиллями пожежу ліквідували за годину. Вогнем знищено дерев’яну господарську будівлю, пошкоджено 15 кв.м покрівлі цегляного сараю та частково фронтон житлового будинку. Вдалося запобігти поширенню полум’я всередину оселі та на три сусідні будівлі. Наразі обставини надзвичайної події встановлюється фахівцями.

В ГУ ДСНС Житомир.info повідомили, що пожежа сталась на Мальованській набережній.

Як повідомляв Житомир.info, 25 червня 2023 року на майдані Визволення у Житомирі рятувальники гасили пожежу на балконі 10-поверхівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Мальованка 
Матеріали по темі