Події

В Житомирській області конфлікт двох чоловіків завершився смертельним ножовим пораненням

24 July 2023, 12:38

У Коростені відпочинок закінчився смертельним пораненням сусіда: поліцейські оголосили підозру причетному.

Про це 24 липня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

22 липня близько 22:40 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці райцентру невідомий наніс ножове поранення чоловіку. На місце події прибула слідчо-оперативна група Коростенського райуправління поліції. Медики ушпиталили пораненого.

«Правоохоронці з’ясували, що цього ж дня в одному із житлових масивів міста відпочивала компанія. Під час дозвілля до відпочиваючих підійшов мешканець будинку. Між ним та одним з чоловіків виник конфлікт, який переріс у штовханину. Зі слів свідків, 47-річний чоловік, підійшовши до сусіда, вдарив його предметом, схожим на ніж. Поліцейські затримали його у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. На жаль, врятувати життя пораненого не вдалося. За годину 30-річний коростенець помер у лікарні», - йдеться у повідомленні.

Слідчі оголосили причетному до події про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Вирішується питання про йому обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв Житомир.info, 14 травня 2023 року у селі Житомирської області між двома охоронцями виник конфлікт, внаслідок якого один із них порізав ножем опонента, потерпілий потрапив до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конфлікт ножове поранення ніж Коростень 
Матеріали по темі