Події

У Житомирі на Параджанова Opel врізався у тепловоз: водій залишив авто і втік у невідому напрямку, однак правопорушника розшукали

28 July 2023, 09:31

Житомирські патрульні розшукали водія, який зник із місця ДТП: чоловік на Opel врізався у тепловоз.

Про це 27 липня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора ввечері сталась дорожньо-транспортна пригода за участю транспортного засобу Opel та тепловоза. Патрульні, які прибули на місце автопригоди, керманича авто Opel не виявили, оскільки останній залишив місце ДТП та втік у невідомому напрямку залишивши авто. Охоронці порядку склали відповідні адмінматеріали та евакуювали автівку на арештмайданчик. А вже сьогодні, інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП — розшукали правопорушника», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що патрульні встановили, що водій авто Opel виїхав на залізничний переїзд на заборонний сигнал світлофора та здійснив зіткнення з тепловозом.

Тож патрульні склали на чоловіка протоколи за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

У поліції нагадують, що за залишення місця ДТП передбачена відповідальність: штраф — 3400 грн або позбавлення права керування на 1-2 роки або адміністративний арешт 10-15 днів. Штраф за порушення ПДР, що спричинило ДТП — 850 грн або позбавлення права керування від 6 місяців до 1 року.

У пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області 28 липня для Житомир.info уточнили, що автопригода сталася на вулиці Сергія Параджанова у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 12 січня 2022 року на залізниці в селі Бабушки (колишній Чуднівський район) Житомирської області сталася ДТП: тепловоз в’їхав у автомобіль, який нетверезий водій залишив просто на коліях

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція тепловоз залізниця 
Матеріали по темі