Події

Неподалік Житомира поліцейські та медики працюють на місці ДТП за участю автобуса й вантажівки

30 July 2023, 20:07

На трасі Київ – Чоп у Житомирському районі 30 липня трапилася ДТП за участю автобуса та вантажівки. На місці утворився затор.

Про це о 19:19 год. повідомив Telegram-канал «Житомир Авто Мото».

«Жахлива аварія біля нового Макдональдс. В напрямку Житомира. Автобус ввалився у вантажний автомобіль, повний з зерном, пробка в обидві сторони, купа швидких, судячи з усього, водій загинув», – йдеться у повідомленні.

З відео видно, що на місці працюють правоохоронці та медики швидкої допомоги.


Відео Telegram-каналу «Житомир Авто Мото»

Станом на 20:17 год. у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info повідомили, що в дорожньо-транспортній пригоді постраждали люди, тож на місці працюють слідчі.

О 20:10 год. пресслужба ГУНП у Житомирській області поінформувала, що в ДТП за участю міжнародного автобуса та зерновоза загинув один з водіїв.

«Дорожньо транспортна пригода сталася 30 липня близько 17:50 на автошляху Київ-Чоп неподалік села Березина Глибочицької громади. Попередньо: відбулося зіткнення рейсового автобуса сполученням «Запоріжжя-Кошалін (Польща)» з вантажівкою, яка рухалася у попутному напрямку», – повідомляють у ГУ Нацполіції.

Нині відомо, що 52-річний керманич автобуса загинув на місці події, кількість травмованих внаслідок ДТП встановлюється.

На місці події працюють правоохоронці ГУНП в області, відділу поліції №1 та Житомирського райуправління.

Як повідомляв Житомир.info, 2 січня 2023 року на трасі Київ – Чоп у Житомирській області автобус міжнародного сполучення в’їхав у припарковану на узбіччі фуру. Внаслідок зіткнення 63-річний водій загинув, а кілька пасажирів отримали забійні рани.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп автобус вантажівка  
Матеріали по темі