Події

Постраждалий на пожежі житомирянин помер у лікарні: поліцейські припускають, що пенсіонер сам підпалив речі у квартирі на Путятинській

31 July 2023, 15:44

Зранку 30 липня в Житомирі сталася пожежа в квартирі двоповерхового житлового будинку. В одній із кімнат рятувальники виявили непритомного літнього чоловіка, який, ймовірно, сам підпалив речі в квартирі.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У пресслужбі Житомирського райуправління в коментарі Житомир.info 31 липня підтвердили цей факт та сповістили, що триває слідство.

«Нині поліцейські встановлюють обставини пожежі, яка трапилася 30 липня в багатоповерхівці по м-ну Путятинському в місті Житомирі. Попередньо, є підстави вважати, що власник помешкання, 78-річний містянин, сам підпалив речі у квартирі. З опіками його було доставлено до лікарні. На жаль, сьогодні пенсіонер від отриманих травм помер. Триває слідство», - зазначила речниця Житомирського РУП Марина Вітвіцька

Нагадаємо, вранці 30 липня на Путятинській у Житомирі горіла квартира у двоповерхівці, під час проведення розвідки в квартирі, рятувальники виявили в кімнаті непритомного 79-річного чоловіка. Він сидів у кріслі. За зовнішніми ознаками спостерігалися опіки на його тілі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник загиблий поліція 
Матеріали по темі