Події

У Житомирській області вночі підліток на мотоциклі наїхав на дівчину, постраждала в лікарні

1 August 2023, 14:10

Вночі 31 липня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася у селищі Кам’яному Броді Звягельського району.

Про це 1 серпня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, 15-річний місцевий житель, водій мотоцикла «Jawa», рухаючись вулицею, здійснив наїзд на 17-річну жительку того ж селища, яка йшла у попутному напрямку. У результаті дівчина отримала травми та була доставлена до дитячої лікарні м. Житомира. Нині слідчі Звягельського райвідділу поліції з’ясовують усі обставини події у рамках відкритого кримінального провадження», - йдеться у повідомленні.

Водночас поліцейські закликають батьків контролювати місцеперебування неповнолітніх дітей у пізню пору доби. Нагадуйте їм правила безпечної поведінки. Зауважте, що законодавством визначено вікові обмеження для керування транспортними засобами.

Зверніть увагу: підготовка водіїв мопедів, моторолерів та мотоциклів (категорії А1 та А) проводиться з 16-річного віку. Для керування мототранспортом необхідно мати посвідчення водія відповідної категорії, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та номерні знаки.

Нагадаємо, 31 липня 2023 року, на автодорозі Київ – Чоп у Житомирській області сталася ДТП, у якій постраждали люди.

Як повідомляв Житомир.info, 27 липня 2023 року у Житомирі біля Житнього ринку автівка збила жінку. ЇЇ було доставлено до міської лікарні, де жінка невдовзі померла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі