Події

В Житомирській області затримали вантажівку під керуванням жителя Рівненщини, який перевозив деревину без документів

9 August 2023, 12:22

8 серпня під час патрулювання автодороги Київ-Ковель-Ягодин, між с. Кишином та м. Олевськом, поліцейські зупинили для перевірки вантажний автомобіль «MAN» із деревиною.

Про це 9 серпня повідомляє Поліція Житомирської області

«За кермом перебував 55-річний житель Рівненщини. Будь-яких супровідних документів, які б указували на легальність походження деревини, водій не надав. До того ж на частині колод не було відповідних бирок. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 (м. Олевськ) Коростенського райуправління. Транспортний засіб з лісоматеріалами поліцейські вилучили», - йдеться у повідомленні.

Подію попередньо кваліфіковано за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) ККУ.

Законодавством подібні дії караються від штрафу до обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, 27 липня в Житомирській області зупинили вантажівку, в якій житель Рівненщини перевозив колоди без документів: автомобіль з лісопродукцією вилучили.

Як повідомляв Житомир.info, 26 липня 2023 року В Житомирській області зафіксували ще два випадки перевезення деревини без документів та з використаними раніше бирками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: деревина поліція Олевськ ліс дерево 
Матеріали по темі