Події

В Житомирській області ув’язнили сина на пів року, який тривалий час знущався над 71-річною матір’ю

11 August 2023, 11:39

На Звягельщині суд ув’язнив чоловіка за вчинення домашнього насильства над матір’ю.

Про це 11 серпня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«До поліцейських неодноразово зверталась 71-річна жителька Городницької громади, яка скаржилась на протиправні дії свого сина. Він добре знайомий правоохоронцям, адже 43-річний чоловік ніде не працює, зловживає спиртним, принижує заявницю, вчиняє сварки та виганяє з будинку. Відносно кривдника поліцейські складали адміністративні протоколи та виносили термінові заборонні приписи», - йдеться в повідомленні.

«Правоохоронці проводили із чоловіком профілактичну роботу, він карався судом штрафними санкціями та навіть адміністративним арештом, проте продовжував ображати матір», - зазначив начальник сектору протидії домашньому насильству Сергій Лібіченко.

Тож правоохоронці Звягельського райвідділу відкрили кримінальне провадження за ст. 126-1 (Домашнє насильство) КК України. Потому слідчі поліції оголосили чоловікові про підозру, а після завершення розслідування обвинувальний акт було скеровано до суду.

Днями кривдника було визнано винним та призначено покарання у вигляді 6 місяців позбавлення волі. Нині він перебуває у слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, 5 серпня у Черняхівській громаді поліцейські завершили досудове розслідування правопорушень, унаслідок яких 58-річна жителька потерпала від домашнього насильства свого чоловіка.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня 2022 року в Житомирській області слідчі повідомили підозру 58-річному жителю Романівської громади, який зловживає спиртним та в нетверезому стані ображає літню матір. Чоловікові, який лише нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, знову загрожує ув’язнення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: насильство мати син ув'язнення домашнє насильство 
Матеріали по темі