Події

У Бердичівському районі водій автомобіля наїхав на 12-річну велосипедистку, дівчина отримала травми

14 August 2023, 11:11

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 серпня близько 12:50 у Райгородоцькій громаді.

Про це 14 серпня повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«Водій автомобіля «Range Rover», 50-річний киянин, рухаючись автодорогою Бердичів — Хмільник, допустив наїзд на велосипедистку. Попередньо, дівчинка прямувала автошляхом у попутному напрямку та раптово змінила напрям руху. Унаслідок ДТП дитина, жителька місцевої громади, отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Нині триває з’ясування обставин події у межах досудового розслідування, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліція закликає усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки. Рухатися дорогою на велосипедах дозволено з 14-річного віку. Тож, шановні батьки, подбайте про безпеку дітей, проконтролюйте дотримання ними Правил дорожнього руху та постійно нагадуйте про безпечну поведінку поблизу автошляхів.

Нагадаємо, 10 серпня у Житомирі в обідню пору сталася автопригода за участю Skoda та мотоцикла, водія двоколісника госпіталізували у важкому стані.

Як повідомляв Житомир.info, 2 серпня 2023 року в Курненській громаді Житомирської області у дорожньо-транспортній пригоді загинув велосипедист, на 191 км автошляху Київ – Чоп.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія велосипедист велосипед дитина 
Матеріали по темі