Події

У центрі Житомира правоохоронці затримали 48-річного чоловіка, який торгував наркотиками «з рук»

14 August 2023, 17:55

У центрі Житомира 13 серпня поліцейські затримали 48-річного містянина, причетного до збуту наркотиків.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Житомирське районне управління поліції.

«Уранці 13 серпня поліцейські Житомирського районного управління відпрацьовували оперативну інформацію щодо поширення наркотичних речовин в обласному центрі. На одній з вулиць міста вони помітили чоловіка, який тривалий час перебував у людному місці. Періодично біля нього затримувались перехожі та швидко прямували далі. Поява поліцейських спантеличила 48-річного містянина, він почав помітно нервувати. Під час поверхневого огляду в сумці чоловіка виявили близько трьох десятків згортків з подрібненою рослинною масою та грошові кошти. Згідно з висновками експертів у пакунках знаходилася наркотична речовина — канабіс. Попередньо, чоловік займався торгівлею наркотичного засобу «з рук», - йдеться в повідомленні.

Слідчі Житомирського районного управління поліції затримали його у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Чоловікові повідомили про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Згідно з чинним законодавством таке діяння карається від 4 до 8 років ув’язнення.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановлюють джерела надходження наркотичних речовин до підозрюваного та ланцюжки їх поширення.

Нагадаємо, 11 серпня в Бердичеві поліцейські затримали «закладчика» із двома десятками доз психотропних речовин.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 25 липня 2023 року на околиці Житомира затримали 35-річного наркозакладчика з Миколаєва.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотики наркотик 
Матеріали по темі