Політика

Члени Молодіжного Союзу Наша Україна Житомирської області звернулись до Президента

9 April 2007, 08:21

Президенту України

Віктору Андрійовичу Ющенку

Звернення

Ми, члени Молодіжного Союзу Наша Україна Житомирської обласної та міської організацій підтримуємо і надалі будемо підтримувати рішення всенародно обраного Президента України Віктора Ющенка про дострокове припинення повноважень нинішнього складу Верховної Ради України та призначення позачергових парламентських виборів. Депутатські міграції з фракції у фракцію, які відбуваються у Верховній Раді фактично спотворюють народне волевиявлення. Методи, які використовує нинішня коаліція для свого поповнення, не сумісні з принципами парламентаризму й демократії. Адже в ідповідно до ст.83 Конституції України, коаліція має формуватися виключно депутатськими фракціями, а не за рахунок депутатів, які пройшли в парламент за списками інших політичних сил.

Рішення Президента України про дострокове припинення повноважень V скликання доводить, що Президент України непохитно стоїть на сторожі конституційних прав і свобод громадян України.

Житомирська міська та обласна організації Молодіжний Союз Наша Україна готові сприяти у створенні належних умов для здійснення демократичного волевиявлення виборців. Молодь хоче жити в сучасній європейській демократичній країні.

Голова Житомирської обласної організації Молодіжний Союз Наша Україна Ігор Гундич

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі