Фоторепортаж

Класи безпеки, модернізовані укриття та розписи стін: у Житомирі почали перевірку ліцеїв перед початком навчального року. Фоторепортаж

17 August 2023, 13:36

Зранку 17 серпня у Житомирі комісія із представників департаменту освіти, ДСНС, Держпродспоживслужби, Житомиртеплокомуненерго, Управління надзвичайних ситуацій міської ради почали оглядати готовність ліцеїв міста до початку нового навчального року. На початок “прийомки” у 22 і 14 ліцеї міста запросили і журналістів.

“Ми сьогодні розпочали відвідувати заклади освіти зі шкіл мікрорайону Польова. Першими стали 22 та 14 школи. У нашому місті 33 заклади загальної середньої освіти, тож цей процес триватиме близько тижня. Ми дивимося безпечність умов перебування дитини у навчальному закладі, щоб максимально задовольнити бажання дітей і батьків відвідувати освітній процес у форматі офлайн. Якщо виявляємо недоліки безпеці дитини, то надаємо школам рекомендації для їх усунення. У тих школах, де цей процес ми не зможемо забезпечити повністю, буде відбуватися дистанційне навчання. Так, цього року на базі 4 ліцею ми відкриваємо вперше у Житомирі дистанційну школу. Там буде забезпечуватися навчальний процес дітей, які з якихось причин не можуть відвідувати офлайн школи. Ми запрошуємо наших батьків також долучатися і дивитися, в яких умовах перебуватиме їх дитина” , - розповів директор департаменту освіти Житомирської міської ради Валентин Арендарчук.

Нагадаємо, 15 серпня Житомир.info показував, у яких навчальних закладах міста і області ремонти укриттів обійшлися більше 1 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: укриття безпека школа ліцей бомбосховище заклад освіти Арендарчук 
Матеріали по темі