Події

У селі біля Житомира Skoda збила 11-річного хлопчика, який виїхав на велосипеді на зустрічну смугу: дитину госпіталізували

23 August 2023, 12:38

У селі Тетерівка водій автомобіля «Skoda» збив хлопчика, який переїжджав дорогу на велосипеді.

Про це 22 серпня повідомляли на сторінці місцевого телеканалу.

«У селі Тетерівка водій збив хлопчика. Близько 21:00 водій автомобіля «Skoda» збив хлопчика, який переїжджав дорогу на велосипеді. Подія сталася по головній вулиці села Тетерівка. Дитина жива, перебуває у стані шоку. Візуально видно невеликі рани на обличчі та ногах, синці. Свідки викликали патрульну поліцію», - йдеться в повідомленні.

У коментарі Житомир.info 23 серпня у пресслужбі Житомирського райуправління поліції розповіли подробиці автопригоди.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 серпня близько 21-00 години у селі Тетерівці. Попередньо, автомобіль «Skoda» під керуванням 71-річного житомирянина здійснив зіткнення з велосипедистом, який під час виконання повороту виїхав на зустрічну смугу руху. У результаті ДТП водій двоколісника, 11-річний місцевий житель, отримав тілесні ушкодження. Його було госпіталізовано до лікарні», - прокоментувала речниця РУП Марина Вітвіцька.

Нині поліцейські Житомирського райуправління встановлюють усі обставини події та закликають усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Нагадаємо, 20 серпня близько 11:15 у с. Романівці Бердичівської громади автомобіль Mitsubishi збив велосипедистку, 23-річна жінка від отриманих травм загинула на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія наїзд на пішохода пішохід велосипед велосипедист дитина РУП 
Матеріали по темі