Події

На Донеччині загинув голова однієї з селищних рад Житомирської області

29 August 2023, 19:20

На війні 28 серпня загинув романівський селищний голова Володимир Савченко.

Про це 29 серпня повідомила Романівська селищна рада.

«З глибоким сумом сповіщаємо, що при виконанні військового обов’язку захищаючи суверенітет та незалежність нашої держави 28 серпня 2023 року героїчно загинув Романівський селищний голова Савченко Володимир Володимирович», - йдеться в повідомленні.

А місцевий сайт «Твій Романів» уточнює, що селищний голова загинув на Донеччині у результаті ворожого ракетного удару.

«Володимир Савченко був обраний романівським селищним головою у листопаді 2020 року. Влітку 2022 року Володимир Володимирович вирішив стати в лави Збройних сил України, з серпня 2022 року ніс службу в складі артбригади. Володимир Савченко був громадським активістом, активним учасником Помаранчевої революції та Революції гідності. Саме він розмістив напис "Романів" на ялинці, яка стала символом свободи і незламності українців на майдані Незалежності у 2014, протистояв беркутівцям на Майдані. У Романові Володимира Володимировича знали як майстра народної творчості, він створював різноманітні вироби з дерева, неодноразово брав участь у різних виставках. Навчав дітей мистецтва обробки дерева», - зазначають у виданні.

Нагадаємо, 28 серпня у Житомирі поховали двох захисників: Євгенія Станішевського та Юрія Тарасюка, які загинули під час оборони Батьківщини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: захисник військовий військовослужбовець загиблий селищний голова Савченко Романів 
Матеріали по темі