Влада

Стипендію Кабміну в І семестрі 2023/2024 навчального року отримуватимуть троє житомирських студентів

12 September 2023, 09:55

Кабінет міністрів ухвалив розпорядження «Про призначення академічної стипендії Кабінету Міністрів України студентам закладів вищої освіти».

Про це 8 вересня повідомила пресслужба Міністерства освіти і науки.

«Академічні стипендії на І семестр 2023/2024 навчального року отримають найбільш обдаровані студенти закладів вищої освіти. Ухвалене розпорядження забезпечить правову підставу для виплати зазначених стипендій 70 студентам. Цей крок сприятиме реалізації державної молодіжної політики щодо створення найсприятливіших умов для матеріального заохочення студентської молоді та підвищення їхнього життєвого рівня. Кандидатів на одержання стипендії пропонували вчені ради заклади вищої освіти за погодженням з органами студентського самоврядування», - йдеться у повідомленні.

В додатку до оприлюдненого розпорядження Кабміну є й студенти університетів Житомира:

ЛІПІНСЬКИЙ Денис Руслановичстудент Поліського національного університету;

МАНЗИК Олександр Віталійовичстудент Державного університету «Житомирська політехніка»;

ПИГИНА Дарина Олегівнастудентка Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Нагадаємо, за ІІ семестр 2022/2023 навчального року стипендії Кабінету міністрів отримували 76 студентів, з них троє житомирських – по одному з кожного університету. Зазначалося, що обдаровані студенти-магістранти закладів вищої освіти отримуватимуть академічні стипендії Кабміну в розмірі 4 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, академічні стипендії імені Героїв Небесної сотні на навчальний 2023/2024 рік отримуватимуть троє студентів закладів Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стипендія КМУ студент університет  
Матеріали по темі