Суспільство

Спортсменки Житомирської області здобули призові місця на чемпіонаті світу з пляжної боротьби

13 September 2023, 13:38

Чемпіонат світу з пляжної боротьби та ІІІ етап світової серії з пляжної боротьби увінчались успіхом для спортсменів Житомирської області.

Про це 13 вересня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«Вихованки Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності вибороли бронзову сходинку світового п’єдесталу», - йдеться у повідомленні.

  • Софія Марченко - бронзова призерка U-20 у ваговій категорії 60 кг.
  • Діана Котвицька - бронзова призерка U-17 у ваговій категорії 60 кг.
  • Дарʼя Медвецька - бронзова призерка ІІІ етапу світової серії з пляжної боротьби у ваговій категорії 60 кг

Змагання проходили в румунському місті Констанца. Учасниками були понад 300 спортсменів із 15 країн світу.

Нагадаємо, 10 вересня пресслужба Житомирської міської ради повідомила про те, що житомирські спортсмени вибороли перше та друге місце на клубному Чемпіонаті Європи з веслування на човнах «Дракон».

Як повідомляв Житомир.info, 10 вересня 2023 року в м. Винники Львівської області відбувся чемпіонат України з триатлону на спринтерській дистанції. Вихованці Житомирської школи вищої спортивної майстерності здобули призові місця. А 11 вересня на своїй сторінці у фейсбуці пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА повідомила про дві медалі, які виборола житомирянка Лілія Павлюк на VII Всесвітніх іграх CSIT.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Спорт змагання спортсмен медалі чемпіонат 
Матеріали по темі