Місто

У Житомирі «замінували» міську раду та кілька ліцеїв: правоохоронці проводять відповідні перевірки

14 September 2023, 11:26

До житомирського ліцею №24 зранку 14 вересня надійшло повідомлення про замінування.

Про це 14 вересня близько 11 години Житомир.info повідомила стурбована читачка.

«Із житомирського ліцею №24 евакуювали дітей через повідомлення про замінування, вони вже там пів години стоять на вулиці», - розповіла вона.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі головного управління Нацполіції в Житомирській області підтвердили цю інформацію та розповіли, що повідомлення про замінування перевіряють також у ліцеї №20, а зранку схожу інформацію отримувала і Житомирська міська рада, однак там перевірка уже завершилася.

«14 вересня зранку, близько о 9.15 надійшло повідомлення про замінування міської ради. Через годину до поліції надійшло повідомлення від директорів 24 та 20 ліцеїв про аналогічне правопорушення - замінування. Усі повідомлення надійшли на електронні скриньки закладів. Поліція вже перевірила міську раду, 300 людей було евакуйовано, підозрілих предметів не виявлено. Наразі перевіряють ліцеї», - прокоментувала речниця ГУНП у Житомирській області Вікторія Дубовик.

Нагадаємо, в обідню пору 11 вересня на електронну пошту ліцею №24 надійшло повідомлення про замінування, про це поліції повідомила директорка даного навчального закладу близько 13:20. Відповідні служби виїхали на місце й за алгоритмом перевіряли навчальний заклад.

Як повідомляв Житомир.info, 4 вересня 2023 року усі житомирські ліцеї «замінували». Згодом у поліції проінформували, що 4 вересня 2023 року о 15.30 було завершене обстеження 35 ліцеїв міста, евакуювали близько 50 тисяч осіб, підозрілих предметів не виявили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка школа ліцей міська рада міськрада 
Матеріали по темі