Влада

Обдарованій молоді за творчі, наукові та спортивні досягнення вручили 20 стипендії Житомирської ОДА

13 August 2023, 11:03

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко призначив 20 щорічних стипендій обдарованій молоді.

Відповідне розпорядження Бунечко підписав 8 серпня 2023 року.

«Призначити 20 щорічних стипендій Житомирської обласної державної адміністрації особам з числа обдарованої молоді по 10 000,00 гривень кожному», - зазначається у документі.

За наукові досягнення призначено 6 стипендій, за творчі досягнення – 5, за спортивні досягнення – 6, за особисту мужність – 1, за внесок у забезпечення розвитку молодіжного руху – 2.

Про вручення стипендій начальник ОВА повідомляв 11 серпня.

«Сьогодні20 молодих обдарованих юнаків та дівчат - переможців у п’яти номінаціях - отримали подяки від Міністерства молоді та спорту та грошові сертифікати від Житомирської обласної військової адміністрації. Своєю роботою та наполегливістю вони довели, що вони найкращі. Щиро подякував молоді за їх досягнення. «, - йдеться у дописі Віталія Бунечка.

Вручення стипендій відбувалося в Домі української культури.

Нижче – перелік цьогорічних стипендіатів:




Зауважимо, що 12 серпня, в День молоді, міська рада інформувала про вручення стипендій 18 обдарованим студентам вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації Житомирської громади на загальну суму 54 тисячі гривень (тобто 1 стипендія – 3 тис. грн). Вручення відбувалося біля кінотеатру «Жовтень», розпорядження про призначення стипендій на сайті міської ради не оприлюднене.

img1691845107

Фото з сайту міської ради

Як повідомляв Житомир.info, 18 квітня 2023 року розпорядженням Уряду призначені академічній стипендії Кабінету міністрів студентам закладів вищої освіти та аспірантам: три стипендії отримали студенти університетів Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стипендія ОДА молодь Бунечко День молоді 
Матеріали по темі