Події

У Житомирі судили жінку за надання інтимних послуг: оштрафували на півтори сотні гривень

23 September 2023, 11:07

У Житомирі судили жінку за заняття проституцією. За таку діяльність її оштрафували на 170 грн.

Постанову щодо вказаної адміністративної справи (за ч. 1 ст. 181-1 КУпАП (Заняття проституцією)) Богунський районний суд м. Житомира ухвалив 8 вересня 2023 року. В Єдиному державному реєстрі судових рішень постанову оприлюднили 19 вересня.

З матеріалів суду відомо, що правопорушниця «16.06.2023, близько 11 години за адресою: АДРЕСА_1, займалась проституцією».

У судові засідання жінка не з’являлася, тож справу розглядали за її відсутності.

Зазначено, що «вина ОСОБА_1 у вчиненні правопорушення підтверджується: протоколом про адміністративне правопорушення (…); довідкою від 19.06.2023 про результати перевірки за зверненням оперуповноваженого ГУНП в Житомирській області, з приводу того, що ОСОБА_1 надає інтимні послуги за винагороду» тощо.

Скриншот з постанови Богунського районного суду м. Житомира

Врешті, суд постановив визнати жінку винуватою у вчинені адміністративного правопорушення та накласти на неї адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 170 гривень.

Також на користь держави з правопорушниці стягнули судовий збір у розмірі 536 гривень 80 копійок.

Як повідомляв Житомир.info: 14 вересня 2023 року в Житомирі поліція затримала причетного до сутенерства: попередньо встановлено, що «підопічними» 34-річного житомирянина були семеро жительок м. Житомира та області, серед яких 17-річна дівчина. Фігуранта затримали одразу ж після організованої ним чергової зустрічі однієї з жінок та «клієнта».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інтимні послуги проституція суд штраф  
Матеріали по темі