Суспільство

Спортсмени Житомирської області здобули призове місце на всеукраїнському чемпіонаті з фітнес-челенджу з понад сотні учасників

26 September 2023, 09:47

На Полтавщині відбувся всеукраїнський чемпіонат з фітнес-челенджу, у якому призове місце здобули спортсмени з Житомирської області.

Про це ввечері 25 вересня повідомила пресслужба Житомирської обласної державної адміністрації.

«Днями на Полтавщині відбувся всеукраїнський чемпіонат з фітнес-челенджу. Участь у ньому взяли понад 100 спортсменів, 18 команд з усіх куточків України. Серед них військовослужбовці Житомирського військового інституту імені Сергія Павловича Корольова», - йдеться у повідомленні.

Проявивши високий рівень майстерності збірна команда ЖВІ імені С.П. Корольова виборола бронзове місце.

Третю сходинку пʼєдесталу вибороли спортсмени у складі команди: Дмитро Іщук, Дмитро Колос, Юрій Свірщук, Микола Скакун, Василь Постригань та Юлія Соболевська.

Нагадаємо, 23 вересня у житомирському гідропарку стартували змагання з тріатлону «Залізна країна». Долучилося близько 80 учасників з різних міст України та з-за кордону. Спортсмени мали пройти дистанцію, яка складається з плавання, їзди на велосипеді та бігу. Змагання були організовані задля збору коштів для житомирського військового шпиталю, а також аби нагадати світу про війну в Україні.

Як повідомляв Житомир.info, 13 вересня 2023 року пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА повідомила про те, що чемпіонат світу з пляжної боротьби та ІІІ етап світової серії з пляжної боротьби увінчались успіхом для спортсменів Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Спорт змагання спортсмен медалі чемпіонат всеукраїнський чемпіонат 
Матеріали по темі