Події

У Житомирі на Богунії не розминулися Volkswagen та Daewoo з причепом: ніхто не постраждав

26 October 2023, 19:59

На перехресті вулиці Миру та проспекту Миру ввечері сталася ДТП за участю двох автомобілів.

Про це Житомир.info повідомив читач.

«На Богунії неподалік ліцею №1 сталася ДТП. Не розминулися два автомобілі», - розповів чоловік.

У коментарі для Житомир.info пресслужба патрульної поліції Житомирської області повідомила, що на перехресті вулиці Миру та проспекту Миру сталася ДТП, ніхто не постраждав.

«Подія трапилась близько 18-ї години на перехресті вулиці Миру та проспекту Миру. Водій авто Volkswagen під час повороту ліворуч, не надав перевагу в русі транспортному засобу Daewoo з причепом, який рухався в зустрічному напрямку. В результаті відбулося зіткнення, проте ніхто не травмувався. На водія авто Volkswagen патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП», - зазначили у поліції.

Наразі рух на вказаному перехресті не ускладнений.

Нагадаємо, вранці 26 жовтня у Житомирі на Покровській сталася ДТП за участю ВАЗ. Під час руху 68-річному водію стало зле, внаслідок чого він врізався у стовп. Непритомного керманича було ушпиталено, пасажирка отримала травми.

Як повідомляв Житомир.info, 24 жовтня 2023 року в Житомирі на перехресті вулиць Св. Ріхтера та Ю. Вороного сталася ДТП за участю двох автомобілів. Вагітна пасажирка отримала легкі травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція ДТП Богунія вул.Миру проспект Миру аварія 
Матеріали по темі