Події

​На об'їзній трасі у Житомирському районі сталася ДТП, попередньо з потерпілими (оновлено)

26 October 2023, 22:34

На Коростишівській об’їзній ввечері сталася ДТП за участю легковика та фури.

Про це Житомир.info повідомила читачка.

«На Коростишівській об’їзній ДТП за участю легковика та фури», - розповіла читачка.

У коментарі для Житомир.info пресслужба патрульної поліції Житомирської області повідомила, що в ДТП є потерпілі, але рух не ускладнений.

«Виклик надійшов близько 19-ї години. ДТП за участю двох транспортних засобів Audi та вантажівки DAF. На місці працюють слідчі, є потерпілі. Крайня ліва смуга частково була перекрита, але рух здійснювався правою. Станом на 22:05 рух не ускладнений», - зазначили у поліції.

Оновлення: 26- річний керманич Audi в’їхав у відбійник, після чого з легковиком зіткнулась вантажівка.

Про це вранці о 11:30 журналістів Житомир.info повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Водій автомобіля Audi, 26-річний житель Волині, не впорався з керуванням та допустив зіткнення із відбійником. Після цього з легковиком зіткнулася вантажівка DAF. Травми отримав водій Ауді», - розповіли у поліції.

Нагадаємо, 23 жовтня на трасі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський у ДТП загинули троє людей. Встановлено, що автодорогу перетинав пішохід, тому керманич однієї з автівок намагався уникнути зіткнення, тож виїхав на зустрічну смугу руху. Внаслідок цього відбулося зіткнення транспортних засобів «Nissan», «Mercedes»та «ВАЗ».

Як повідомляв Житомир.info, 20 жовтня 2023 року пресслужба патрульної поліції Житомирської області повідомила про те, що на 139-142 км автодороги Київ — Чоп (об'їзна міста Житомира) сталася ДТП за участю двох вантажних транспортних засобів MAN та Volvo, рух транспорту частково був ускладнений в обох напрямках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція ДТП аварія траса Коростишів фура автомобіль 
Матеріали по темі