Події

Розмовляв п’яний по телефону за кермом автівки, яка в розшуку: житомирські патрульні склали на водія кілька протоколів

30 October 2023, 12:04

На трасі у Житомирській області патрульні зупинили п’яного водія, який їздив на авто в розшуку та розмовляв під час руху по телефону.

Про це 30 жовтня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора, на автодорозі Київ — Чоп, за порушення ПДР патрульні зупинили транспортний засів Peugeot, водій якого під час руху користувався засобами зв'язку тримаючи їх у руці. Інспектори під час спілкування з керманичем, виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та встановили, що авто перебуває у розшуку державною виконавчою службою. Водій погодився пройти освідування на місці зупинки за допомогою приладу Драгер. Результат — 0,68 проміле», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що охоронці порядку відсторонили чоловіка від керування транспортним засобом та склали на нього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та ч. 2 ст. 122 (Користування водієм під час руху транспортного засобу засобами зв'язку, не обладнаними технічними пристроями, що дозволяють вести перемови без допомоги рук) КУпАП.

Нагадаємо, 22 жовтня у Житомирі патрульні зупинили автомобіль Opel, який проїхав перехрестя на «червоний»: водій виявився добряче напідпитку, результат Драгера показав – 2,89 проміле алкоголю в крові.

Як повідомляв Житомир.info, у Брусилові 20 жовтня 2023 року нетверезий водій намагався уникнути покарання та наполегливо пропонував патрульним хабар у розмірі 10 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій нетверезий водій сп’яніння п’яний водій патрульна поліція патрульний 
Матеріали по темі