Події

На будівництві у громаді Житомирської області під час розвантаження бруківки загинув 30-річний чоловік

31 October 2023, 17:09

Поліція розслідує обставини загибелі 30-річного чоловіка на будівництві в Старосілецькій громаді.

Про це 31 жовтня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Житомирське районне управління поліції.

«Повідомлення про смерть людини надійшло до правоохоронців 30 жовтня близько 14:40. Для з’ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції № 2 (м. Коростишів) Житомирського РУП. Попередньо встановлено, що загиблий, 30-річний житель Вінниччини, виконував будівельні роботи на ділянці. Того дня чоловік допомагав під час розвантаження бруківки з маніпулятора, коли на нього впала металева стріла навантажувача. У результаті робітник отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям», - йдеться в повідомленні.

Нині за вказаним фактом слідчі відділу поліції № 2 (м. Коростишів) Житомирського РУП відкрили кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Призначено судово-медичну експертизу, а також проводяться інші слідчі дії для встановлення усіх причин та обставин події.

Нагадаємо, під час виконання трудових обов’язків на підприємствах Житомирської області з початку 2023 року травмувалися понад 70 працівників. Найбільше травмованих зафіксували на підприємствах соціально-культурної сфери та торгівлі.

Як повідомляв Житомир.info, 29 серпня 2023 року на території аграрного підприємства в Романівській громаді на чоловіків, які пакували квасолю у мішки, упала металева конструкція, від травм вони загинули на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: травматизм травмування виробничий травматизм працівник нещасний випадок 
Матеріали по темі