Події

Поблизу села у Житомирській області Opel Meriva з’їхав у кювет та перекинувся: водійка загинула, пасажир у лікарні

2 November 2023, 12:44

На трасі поблизу села Майданівка 56-річна водійка Opel Meriva не впоралася з керуванням та з’їхала у кювет, автомобіль перекинувся. Від отриманих травм жінка загинула, а 50-річного пасажира ушпиталили до лікарні.

Про це 2 листопада повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Подія сталася 1 листопада близько 16:00 на автошляху Київ – Ковель – Ягодин, поблизу с. Майданівки. Попередньо, 56-річна жителька м. Києва, рухаючись в напрямку столиці, не впоралася з керуванням автомобілем «Opel Meriva» та виїхала на зустрічну смугу руху. Надалі транспортний засіб потрапив у кювет та перекинувся», - йдеться у повідомленні.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди від отриманих травм загинула водійка. А травмованого пасажира автомобіля, 50-річного жителя Луганської області, ушпиталено до Коростенської лікарні.

Відтак слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції в Житомирській області з’ясовують обставини події у межах відкритого кримінального провадження та встановлюють свідків події.

У поліції закликають, якщо ви стали очевидцем ДТП або вам відома будь-яка інформація, важлива для слідства, звернутися за номерами: +380 97 878 9192 або 102.

Нагадаємо, 28 жовтня у Звягельському районі поблизу села Орепи 24-річний водій не впорався з керуванням та, влетівши у кювет, врізався у дерево. Травми отримала 20-річна пасажирка.

Як повідомляв Житомир.info, 16 жовтня 2023 року поблизу Коростишева сталася ДТП: водій з’їхав з дороги, автомобіль з чотирма людьми перекинувся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП кювет аварія Майданівка траса село 
Матеріали по темі