Події

Внаслідок ДТП неподалік Житомира 73-річна жінка-пішохід потрапила до реанімації

6 November 2023, 12:46

Поліцейські розслідують обставини ДТП з травмуванням жінки-пішохода в Житомирському районі. Подія сталася 3 листопада близько 18:55 на 6 км автодороги Житомир-Сквира у с. Станишівці.

Про це 6 листопада повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, 54-річний житель міста Хмельницького, керуючи автомобілем «AV-Splav», здійснив наїзд на жінку, яка в той час переходила автошлях. Внаслідок ДТП пішохід, 73-річна місцева жителька, отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до реанімаційного відділення лікарні.

Нині слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водночас поліція звертається до водіїв: будьте уважними й обережними під час руху, особливо у нічний час та на неосвітлених ділянках дороги.

Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не забувайте, що в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо). Подбайте про свою безпеку!

Нагадаємо, упродовж жовтня у Житомирській області сталися понад 40 ДТП з постраждалими.

Як повідомляв Житомир.info, 3 листопада 2023 року зранку на трасі Київ-Чоп у селі Березівка Mercedes-Benz здійснив наїзд на 18-річну дівчину, потерпіла загинула на місці. З власних джерел Житомир.info стало відомо, що 18-річну дівчину на смерть збив народний депутат від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко. Згодом на своїй фейсбук-сторінці нардеп підтвердив, що дійсно під колесами саме його авто загинула людина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія наїзд на пішохода пішохід Житомир-Сквира постраждала реанімація водій  
Матеріали по темі