Події

На підприємстві Житомирської області загинув водій під час миття вантажівки

13 November 2023, 12:51

У Андрушівці поліція розслідує обставини загибелі чоловіка на підприємстві.

Про це 13 листопада повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«11 листопада до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка без ознак життя на одному із місцевих підприємств м. Андрушівки. На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського райвідділу поліції. Попередньо встановлено, що близько 14.25 на території сільськогосподарського підприємства 50-річний водій вантажівки «КрАЗ» мив свій транспортний засіб. Для цього він підняв кузов, який, з причин, що нині встановлюються, впав на нього. У результаті чоловік від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події», - йдеться в повідомленні.

За вказаним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі у рамках відкритого кримінального провадження призначили судово-медичну експертизу щодо причин смерті чоловіка. Поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 30 жовтня у громаді Житомирської області під час розвантаження бруківки на будівництві загинув 30-річний чоловік.

Як повідомляв Житомир.info, 29 серпня 2023 року на території аграрного підприємства в Романівській громаді на чоловіків, які пакували квасолю у мішки, упала металева конструкція, від травм вони загинули на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: травматизм поліція загинув на роботі виробничий травматизм працівник нещасний випадок  
Матеріали по темі