Події

На трасі Київ-Чоп неподалік Житомира Renault збив пішохода: чоловік в реанімації

18 November 2023, 12:58

У Житомирському районі поліцейські встановлюють обставини ДТП з травмуванням пішохода.

Про це 18 листопада повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Подія сталася 17 листопада близько 19:20 на 139 км автодороги Київ-Чоп поблизу села Оліївки. Попередньо, 29-річний водій автомобіля «Renault», житель Черкащини, рухаючись у напрямку столиці здійснив наїзд на чоловіка, який в той час переходив автошлях. Внаслідок ДТП пішохід, 46-річний житель Черняхівської громади, отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до реанімаційного відділення лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водночас поліція звертається до водіїв: будьте уважними й обережними під час руху, особливо у нічний час та на неосвітлених ділянках дороги.

Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не забувайте, що в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо).Подбайте про свою безпеку!

Нагадаємо, 12 листопада у Житомирі на вулиці Вітрука 70-річна житомирянка потрапила під колеса автомобіля Skoda. Жінку доправили до медичного закладу.

Як повідомляв Житомир.info, 3 листопада 2023 року зранку на трасі Київ-Чоп у селі Березівка Mercedes-Benz здійснив наїзд на 18-річну дівчину, потерпіла загинула на місці. З власних джерел Житомир.info стало відомо, що 18-річну дівчину на смерть збив народний депутат від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко. Згодом на своїй фейсбук-сторінці нардеп підтвердив, що дійсно під колесами саме його авто загинула людина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП пішохід реанімація авто поліція аварія наїзд  
Матеріали по темі