Події

На одній з вулиць у Житомирі патрульні виявили водія з фальшивими правами: мав декілька категорій

21 November 2023, 09:32

Нещодавно у Житомирі на вулиці Хлібній патрульні помітили водія, який різко змінив рух, побачивши правоохоронців. Під час перевірки виявилося, що чоловік має фальшиве посвідчення водія.

Про це ввечері 20 листопада повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Патрульні продовжують виявляти документи з ознаками підробки. Учора, близько 22-ї години, на вулиці Хлібній, патрульні зупинили громадянина, який побачивши службовий автомобіль різко змінив напрямок руху та намагався уникнути зустрічі з ними. Чоловік надав поліцейським документи для встановлення особи, а саме посвідчення водія та паспорт», - йдеться у повідомленні.

Під час перевірки документів, інспектори виявили ознаки підробки посвідчення водія та з’ясували, що посвідчення на право керування транспортними засобами з такими серією та номером відсутнє в базі, а чоловік ніколи його не отримував.

Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу, для з'ясування всіх обставин.

Нагадаємо, 5 листопада в Овруцькій громаді під час перевірки 23-річний водій автомобіля Ford Transit надав документ поліцейським, який викликав сумніви у його справжності. Як виявилося, посвідчення фальшиве.

Як повідомляв Житомир.info, 11 жовтня 2023 року регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Житомирській області інформував що до ЦНАПу в смт Попільня прийшов чоловік, щоб обміняти водійське посвідчення, але після перевірки виявилось, що документ з ідентичними серією та номером дійсно видавався два роки тому у Вінницькій області, однак справжній власник – зовсім інша людина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патрульна поліція патрульний водій посвідчення водія водійське посвідчення документ права 
Матеріали по темі