Місто

До Житомира на щиті повернулися захисники, які загинули в Запорізькій та Донецькій областях

21 November 2023, 14:15

У Житомирі попрощалися із двома бійцями: Олександром Андрейшиним та Валерієм Соколовським, які повернулися на щиті.

Про це 21 листопада повідомляє пресслужба Житомирської міськради.

На щиті повернулись Герої…

Андрейшин Олександр Михайлович (21.04.2000 — 08.11.2023)

Народився у Стрижавка на Вінниччині. У 2005 році Олександр став дитиною, позбавленою батьківського піклування… У п'ятирічному віці хлопчик потрапив спочатку до дитячого притулку, а потім виховувався у Ситковецькій спеціальній школі. Тут отримав освіту, а опісля вступив до Вороновицького ПТУ. Агресія рф проти України перекреслила життєві плани Олександра, він став на захист Батьківщини. Героїчно загинув при виконанні бойового завдання в Запорізькій області…

Соколовський Валерій Людвигович (21.08.1969 — 10.11.2023)

Народився у Житомирі.Закінчивши ЗОШ №30, працював на Житомирському заводі хімічного волокна, опісля — в сфері приватного бізнесу. Із початком повномасштабного нападу рф на Україну Валерій Людвигович активно долучився до підтримки бійців ТРО. Із березня 2022 — у лавах ЗСУ. Валерій Людвигович героїчно загинув у Донецькій області.

Нагадаємо, 20 листопада у Житомирі поховали двох військових: Богдана Коса та Дмитра Корбута, які мужньо захищали Батьківщину від російських окупантів.

Як повідомляв Житомир.info, військовий Володимир Котенок героїчно загинув під час штурму на Донеччині. 15 листопада 2023 року у Житомирі провели героя в останню путь.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець загибель прощання поховання 
Матеріали по темі