Місто

У Житомирі поховали молодшого лейтенанта, який загинув у бою з росіянами на Донеччині

24 November 2023, 12:05

У Житомирі попрощалися зі Станіславом Степанюком, який мужньо обороняв Україну від російських загарбників.

Про це 24 листопада повідомляє Житомирська міська рада.

«Степанюк Станіслав Юрійович (22.01.1990 — 17.11.2023). Народився у місті Корець на Рівненщині. Ще в дитячому віці переїхав з мамою до Житомира. Отримав базову середню освіту вЗОШ №20. Опісля закінчив Житомирський міський ліцей при ЖДТУ, далі навчався в «Житомирській політехніці». Отримав кваліфікацію гірничого інженера. Працював на кар'єрахКам'янця-Подільського, Білої Церкви. Далі — в інших сферах приватного бізнесу. Із перших днів війни долучився доТРО ЗСУ, а з лютого 2023 — у лавах іншого підрозлілу ЗСУ став на захист Батьківщини від російських загарбників. Молодший лейтенант Станіслав Юрійович героїчно загинув у бою за Україну на Донеччині під час виконання бойового завдання», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 23 листопада на військовому кладовищі попрощалися із житомирянином Павлом Макшаєвим, який загинув на Луганщині під час виконання бойового завдання.

Як повідомляв Житомир.info, 22 листопада 2023 року в останню путь у Житомирі провели захисника Тарасюка Олега Степановича, який чотири місяці назад загинув на Харківщині під час виконання бойового завдання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий війна військовий захисник військовослужбовець Степанюк 
Матеріали по темі