Суспільство

«Чорна п'ятниця» в Житомирі: обман чи можливість зекономити кошти. Опитування

24 November 2023, 15:49

«Чорна п'ятниця» – відома своїми привабливими знижками в останню п'ятницю останнього місяця осені.

24 листопада журналісти Житомир.info вирішили запитати житомирян, чи вірять вони в знижки «чорної п'ятниці» та чи планують придбати товари за зменшеними цінами.

«Ні, ну це ж такий піар-хід, вони спочатку підіймають ціни, а потім і роблять типу це знижка. Бо колись сам в торгівлі працював, знаю що це таке. В знижку можна повірити таким компаніям: «Adidas», «Reebok». Ось такі офіційні представники можуть зробити знижки, все інше, такі магазини, це все для лохів», – каже Олександр.

«Іноді вірю, іноді вони є але, мабуть, що не в Україні. За кордоном це поширена практика, і там дійсно по сюжетах ми бачимо, що там жах робиться, але в нас зазвичай магазини роблять націнку до «чорної п'ятниці», а потім скидають до того самого рівня. Маркетинг звичайний, просто, щоб привабити покупців до своїх магазинів. Нічого не планую, все слава Богу є, потреби зараз немає, бережемо зараз гроші, час такий», – говорить Катерина.

Інші відповіді опитаних житомирян можете побачити у відеосюжеті.

Нагадаємо, 23 листопада експерти YouControl опублікували поради, на що варто звертати особливу увагу, щоб не потрапити на гачок до шахраїв у «чорну п'ятницю».

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада 2022 року журналісти показали у фоторепортажі як у Житомирі проходить «чорна п’ятниця». Найпопулярнішою цифрою знижок була -70%.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: чорна п'ятниця знижка розпродаж акція опитування 
Матеріали по темі