Події

З будинку у дачному кооперативі поблизу Житомира правоохоронці вилучили понад пів сотні пакунків з коноплею

25 November 2023, 13:35

Поліцейські вилучили понад пів сотні пакунків з подрібленою коноплею, насіння та корені цієї ж рослини й велику банку з канабісом у 43-річного жителя Березівської громади. Походження таких запасів та мету їх зберігання з’ясовують.

Про це 25 листопада повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Поліцейські вилучили наркозапаси з будинку жителя Березівської громади. 24 листопада дізнавачі відділу поліції №1 Житомирського райуправління провели санкціонований обшук у приватному домоволодінні 43-річного жителя одного з дачних кооперативів у Житомирському районі. Таким чином поліцейські перевіряли отриману напередодні інформацію щодо зберігання чоловіком заборонених речовин», - йдеться у повідомленні.

Слідчі дії проводилися у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Як результат - в оселі чоловіка правоохоронці виявили понад пів сотні пакунків з частинами рослин конопель, велику скляну ємність заповнену подрібненою рослинною масою (ймовірно канабісом), пакунки з насінням та коренями рослин коноплі.

Усе виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження. У межах досудового розслідування також триває з’ясування походження таких запасів та мети їх зберігання чоловіком.

Нагадаємо, 21 листопада пресслужба Житомирської обласної прокуратури інформувала, що чотирьом учасникам злочинного угруповання, які з квартири-нарколабораторії збувало амфетамін, повідомлено про підозру за кількома статтями.

Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада 2023 року працівники відділу превентивної діяльності Бердичівського райвідділу затримали на вулиці містянина, який мав у кишені згорток з понад десятком «закладок».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція наркотик наркотики конопля канабіс Березівська громада дачний кооператив закладка пакунок 
Матеріали по темі