Місто

Схему руху міського автобусного маршруту Nº44 у Житомирі частково змінять

29 November 2023, 14:15

Відзавтра буде змінено схему руху міського автобусного маршруту Nº44 «Міський цвинтар - Малинський ринок».

Про це 29 листопада повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Відзавтра, 30.11.2023, буде змінено схему руху міського автобусного маршруту Nº44 «Міський цвинтар - Малинський ринок»! Ми вже повідомляли, що маршрут №5 припинив діяти з 27 листопада. З метою транспортного забезпечення району Мальованки та вулиці Бориса Тена з іншими районами міста, маршрут Nº44 буде перенаправлений частково з вулиці Чуднівської на вулицю Героїв Пожежників та частково з вулиці Вокзальної та Київської до вулиці Бориса Тена та вулиці Східної», - йдеться у повідомленні.

Схема руху:

Міський цвинтар — шосе Західне — вул. Чуднівська — вул. Героїв Пожежників — вул. Троянівська (у зворотному напрямку по вул. Ольжича — вул. Володимирській) — вул. Перемоги — майдан Соборний — вул. Велика Бердичівська — вул. Селецька — вул. Вітрука — вул. Шевченка — вул. Івана Сльоти — вул. Бориса Тена — вул. Східна — вул. Малинська.

Пряме транспортне забезпечення Корбутівки з вул. Леха Качинського, Великою Бердичівською, Польовою та вокзалами здійснюють тролейбуси №15 та №15А.

Нагадаємо, з 27 листопада у Житомирі не діє автобусний маршрут № 5 «Мальованка – Космонавтів». Заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук у сюжеті розповів, що через зростання цін на пальне один з перевізників відмовився надавати свої послуги а також про те, що для приватних та комунальних автобусів не вистачає водіїв.

Як повідомляв Житомир.info, 20 вересня 2021 року у Житомирі відбувся конкурс на визначення перевізників на міських автобусних маршрутах. Згідно з його результатами, перевізником маршруту № 5 «Мальованка – Космонавтів» став ФОП Яценко С.А., на балансі якого зареєстровано 9 транспортних засобів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрут №44 транспорт схема руху рух громадський транспорт міський транспорт автобус маршрутка  
Матеріали по темі