Місто

Житомирським спортсменам та тренерам вручили грошові сертифікати за призові місця на Чемпіонаті світу з веслування на «драконах»

1 December 2023, 13:12

30 листопада в міській раді вручили грошові сертифікати спортсменам Житомира, які виступали в складі збірної України на Чемпіонаті світу з веслування на човнах «Дракон» в Таїланді.

Про це 1 грудня повідомляє управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

«Відповідне рішення було прийняте на останній сесії міської ради. Всього за поданням Федерації з веслування на човнах "Дракон" Житомирської області нагородили 14 спортсменів, які за результатами змагань стали срібними та п’ятиразовими бронзовими призерами Чемпіонату світу серед юнаків та дівчат. Кожен з них, а також їхні тренери Дмитро Мороз та Марина Гресь, отримали грошову винагороду. Всі ми бачили, як житомиряни підкорювали серця всіх учасників та вболівальників на Чемпіонаті світу в Таїланді у складі збірної України в команді з веслування на човнах «Дракон», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, з 4 по 16 серпня 2023 року в Королівстві Таїланд проходив XVI чемпіонат світу з веслування на човнах «Дракон», де житомирські спортсмени стали срібними призерами на дистанції 2000 метрів у змішаному класі юніорів. 25 серпня в міській раді житомирські спортсмени розповіли про Чемпіонат Світу з веслування на «драконах»: нарікали на важкий клімат та ажіотаж навколо України. Про фініш у майже затопленому човні розповідав член збірної України, 20-річний житомирянин Максим Форманюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: веслування чемпіонат "Дракон" драгонбот Таїланд сертифікат 
Матеріали по темі