Події

Під час пожежі в селі Житомирської області у коридорі будинку рятувальники виявили тіло 87-річного пенсіонера

11 December 2023, 14:51

Під час гасіння пожежі у приватному будинку в селі Лихосілка Бердичівського району рятувальники виявили тіло 87-річного господаря.

Про це 11 грудня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Сьогодні о 07:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку в с. Лихосілка Краснопільської територіальної громади Бердичівського району», - йдеться у повідомленні.

Першими до місця події прибули працівники місцевої пожежної охорони із сусіднього с. Бурківці. Вони з’ясували, що осередок загоряння знаходиться в одній з кімнат оселі, де горіли домашні речі та існувала загроза поширення вогню житлом. Під час гасіння у коридорі вони виявили тіло 87-річного господаря без ознак життя.

За пів години пожежу було ліквідовано зусиллями працівників МПО до прибуття рятувальників ДСНС. Вогнем знищено домашні речі в кімнаті на площі 12 кв. м, холодильник та пошкоджено стіни.

Попередня причина загоряння – коротке замкнення електромережі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 10 грудня під час пожежі в квартирі багатоповерхівки у Житомирі травмувалися дві людини, одну з них врятував сусід.

Як повідомляв Житомир.info, 8 грудня 2023 року під час гасіння пожежі в приватному житловому будинку в с. Вербівка Коростенського району в дальній кімнаті бійці ДСНС виявили тіла трьох дітей (віком від 2 до 5 років), їхня мати потрапила до лікарні з опіками. Поліція розпочала досудове розслідування за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) КК України: за попередніми висновками причиною займання стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа будинок оселя вогонь рятувальник труп пенсіонер коридор 
Матеріали по темі