Події

Поліцейські встановлюють особу жінки, загиблої у ДТП біля Житомира

17 December 2023, 15:18

Житомирські поліцейські встановлюють особу жінки, загиблої у ДТП в Оліївській громаді.

Про це 17 грудня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Фатальна подія сталася 16 грудня близько 18:45 на 166 км автодороги Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський, неподалік села Піщанки.

Попередньо, 26-річний житомирянин, перебуваючи за кермом автомобіля «Fiat», під час руху у напрямку селища Черняхова, здійснив наїзд на жінку, віком близько 65 років, яка у той час перетинала автошлях. На жаль, пішохід від отриманих травм загинула на місці», - повідомляють правоохоронці.

Нині слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Також поліцейські встановлюють особу загиблої.

Її прикмети: віком близько 65-70 років, була одягнена у чорні штани, темні куртку та чоботи.

«Шановні громадяни, якщо ви були свідками чи очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, або ж маєте інформацію про загиблу чи інші відомості, важливі для слідства, зателефонуйте за номерами: (068) 674-45-64, на спецлінію 102 або зверніться до найближчого відділення поліції», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 16 грудня у Бердичеві під колесами авто «Daewoo Lanos» загинув 71-річний велосипедист.

Як повідомляв Житомир.info, триває розслідування загибелі у ДТП чоловіка, яке сталось 13 грудня 2023 року на Звягельщині: слідчі просять відгукнутися свідків та очевидців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Оліївка розшук пішохід наїзд поліція наїзд на пішохода патрульний авто водій смертельна ДТП 
Матеріали по темі